STE SKUPNO PRAVNO SODIŠČE – SLOVENIJA

SAM SKUPNO PRAVNO SODIŠČE

Naši državni pravosodni sistemi v ljudstvu propadajo, ker ščitijo interese pred javnim interesom, zato ljudem ne zagotavljajo več pravnega sredstva.

Kot moški in ženske imamo pravico pridržati tiste, ki storijo kazniva dejanja zoper ljudi, ki so osebno odgovorni.

Zato so se ljudje odločili, da skličejo sodišča splošnega prava kot zakonito alternativo, da bi zagotovili zakonito pravno sredstvo, ki je ohranilo javni interes in ki ni imelo nobenih interesov.

Pravičnost, kako naj bi delovala, na podlagi naravnega prava.

Na Škotskem, ki je eden od teh sodnih primerov običajnega prava, so bili trije sodniki pozvani, da se pojavijo na podlagi obtožb, da so storili kazniva dejanja zoper ljudi. Niso se odzvali, niso vstopili v predvideni postopek pred sojenjem in se niso pojavili na obravnavi. To je tiho priznanje krivde.

Zdaj, da bi onemogočili ljudi, so ti trije sodniki uporabili svoj državni sistem za tarčo dveh in nezakonito pridržanje, napačne obtožbe in svoja lastna statutarna sodišča, da bi se jim maščevali z grozno zlorabo. ali proces.

Ti sodniki so trdili, da ljudje nimajo pravice ustanavljati lastnih sodišč, hkrati pa ne zagotavljajo nobenih dokazov o tem, ne želijo posegati v njihovo monopolno dejavnost ali jih držati odgovornim do ljudi.

Ali verjamete, da avtoriteta leži na ljudeh?

Ali menite, da bi morala biti država odgovorna ljudem?

Ali verjamete, da bi moral vsak odgovarjati za zločine, ki jih storijo?

Če se strinjate, natisnite sodišče splošnega prava za podporo s pomočjo te povezave: SEM CLC – SLOVENIJA, s seboj vzemite selfie in pošljite fotografijo na info@commonlawcourt.com

Zdaj je čas, da stojite skupaj, zaščitite svoje pravice.

Vsakdo je odgovoren za svoje vedenje, ni več
sprejemljive za ljudi.

SMO SKUPNO PRAVNO SODIŠČE