SÓN LA CORREA DE DRETS COMUNITARIS – CATALANA

VOSTÈ ES LA CORTE DE DRETS COMUNS

Els nostres sistemes estatals de justícia estan fracassant a la gent perquè protegeixen els interessos creats abans que l’interès públic, a més, ja no proporcionen a les persones un recurs legal.

Com a homes i dones, tenim el dret inalienable de responsabilitzar personalment els que cometen delictes contra la gent.

En conseqüència, la gent va optar per convocar els tribunals de dret comú, com a alternativa legal, per proporcionar un recurs legal que preservés l’interès públic i que no tingués cap interès creat.

Justícia com es pensava treballar, basada en el Dret Natural.

A Escòcia, en un d’aquests casos judicials comuns, es va convocar tres jutges per semblar que responien a càrrecs que cometien crims contra la gent. No han respost, no han entrat en el procés de mediació prèvia al judici i no es presenten a l’audiència de prova. Es tracta d’una admissió tàcita de culpa.

Ara, per frustrar la voluntat de les persones, aquests tres jutges han utilitzat el seu sistema estatal per orientar a dos homes, resultant en la seva detenció il·legal, càrrecs erronis i obligant-los a establir-se en els seus propis tribunals de lleis, per venjar-se d’ells a través d’un abús terrible del procés.

Aquests jutges han afirmat que les persones no tenen dret a establir els seus propis tribunals, tot i proporcionar proves nul·les d’això, no volen que les persones interfereixin amb el seu negoci monopoli o els facin responsables davant les persones.

Creieu que l’autoritat es troba amb la gent?

Creieu que l’Estat hauria de rendir comptes a la gent?

Creu que tothom hauria de ser responsable personalment dels delictes que cometin?

Si esteu d’acord, imprimiu el missatge de suport del tribunal comú del tribunal utilitzant aquest enllaç: ESTIC EL CLC – CATALÀ, feu un selfie amb ell i envieu-nos per correu electrònic la foto a info@commonlawcourt.com

Ara és el moment de reunir-se, protegir els vostres drets.

Tots són responsables del seu comportament, ja no és així
acceptable per a la gent que pateixi.

SOM LA CORTE DE DRET COMÚ