SINUN YHTEINEN LAINSÄÄDÄNTÖ – SUOMI

SINUN YHTEINEN LAINSÄÄDÄNTÖ

Valtion oikeusjärjestyksemme ovat epäonnistuneet, koska he suojelevat etuja etuja ennen yleistä etua, he eivät myöskään enää anna ihmisille laillista korjausta.

Meillä ja miehillä meillä on luovuttamaton oikeus pitää ihmisiä, jotka syyllistyivät rikoksiin, henkilökohtaisesti vastuussa.

Näin ollen kansalaiset päättivät kutsua yleiset oikeustuomioistuimet lailliseksi vaihtoehdoksi tarjoamaan laillisen oikeussuojakeinon, joka säilytti yleisen edun ja jolla ei ollut mitään etua.

Oikeusasioissa, miten se oli tarkoitus toimia luonnollisen lain perusteella.

Skotlannissa yhdellä näistä yleisen oikeuden tuomioistuinten tapauksista kolme tuomaria kutsuttiin vastaamaan syytteisiin, jotka he tekivät rikoksista ihmisiä vastaan. He eivät onnistuneet reagoimaan, eivät päässeet antamaan etukäteen sovittua sovitteluprosessia eivätkä kääntyneet oikeudenkäyntiä varten. Tämä on hiljainen syyllisyys.

Jotta nämä kolme tuomaria olisivat kansan tahdon turhautumisen takia, he ovat käyttäneet valtiojärjestelmäänsä kohdistamaan kaksi miestä, jotka johtavat heidän laittomaan vangitsemiseen, virheellisiin syytteisiin ja pakottamaan heidät omiin lainkäyttöoikeuteensa. prosessi.

Nämä tuomarit ovat väittäneet, että ihmisillä ei ole oikeutta perustaa omia tuomioistuimiaan, mutta ne eivät ole todisteita tästä, he eivät halua, että ihmiset puuttuvat heidän monopoliasemaansa tai pitävät heitä vastuussa kansalle.

Uskotko, että viranomainen kuuluu ihmisille?

Uskotko, että valtion pitäisi olla vastuussa ihmisille?

Uskotko, että jokaisen pitäisi olla henkilökohtaisesti vastuussa kaikista tekemistään rikoksista?
Jos hyväksyt, ota yhteys yleiseen oikeuteen perustuvasta oikeudellisesta viestistä käyttämällä tätä linkkiä: MINÄ OLEN CLC – PUOLA, ota itsellesi se ja lähetä kuva sähköpostitse osoitteeseen info@commonlawcourt.com

Nyt on aika seisoa yhdessä, suojella oikeuksiasi.

Jokainen on vastuussa käyttäytymisestään, se ei enää ole
tyydyttävä ihmisten kärsimään.

WE ARE YHTEINEN LAINSÄÄDÄNTÖT