ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Τα κρατικά μας συστήματα δικαιοσύνης αποτυγχάνουν τον λαό επειδή προστατεύουν τα κεκτημένα συμφέροντα πριν από το δημόσιο συμφέρον, αλλά δεν παρέχουν πλέον στους ανθρώπους μια νόμιμη θεραπεία.

Ως άνδρες και γυναίκες, έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να θεωρούμε υπεύθυνα τα άτομα που διαπράττουν εγκλήματα κατά του λαού.

Ως εκ τούτου, ο λαός επέλεξε να συγκαλέσει τα δικαστήρια του κοινού δικαίου, ως νόμιμη εναλλακτική λύση, να παράσχει ένα νόμιμο ένδικο μέσο το οποίο διατήρησε το δημόσιο συμφέρον και δεν είχε κανένα κεκτημένο συμφέρον.

Δικαιοσύνη πώς προοριζόταν να εργαστεί, βάσει του Φυσικού Νόμου.

Στη Σκωτία σε μία από αυτές τις υποθέσεις του κοινού δικαίου, τρεις δικαστές κλήθηκαν να φαίνονται να απαντούν σε κατηγορίες ότι διαπράττουν εγκλήματα κατά του λαού. Δεν απάντησαν, δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στην προδικαστική διαδικασία διαμεσολάβησης και δεν εμφανίστηκαν για τη δίκη. Αυτή είναι μια σιωπηρή αποδοχή ενοχής.

Τώρα, για να εμποδίσουν τη λαϊκή βούληση, αυτοί οι τρεις δικαστές χρησιμοποίησαν το κρατικό τους σύστημα για να στοχεύσουν δύο άνδρες με αποτέλεσμα την παράνομη κράτηση, τις λανθασμένες κατηγορίες και να τους εξαναγκάσουν στα δικά τους δικαστήρια, αυτό ακριβώς για να τους εκδικηθεί μέσω μιας φοβερής κακοποίησης της διαδικασίας.

Αυτοί οι δικαστές ισχυρίστηκαν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν το δικαίωμα να ιδρύσουν τα δικά τους δικαστήρια, ενώ παράλληλα παρέχουν μηδενικές αποδείξεις για αυτό, δεν θέλουν οι άνθρωποι να παρεμβαίνουν στη μονοπωλιακή τους δραστηριότητα ή να τους κρατούν υπόλογους στον λαό.

Πιστεύετε ότι η εξουσία έγκειται στον λαό;

Πιστεύετε ότι το κράτος θα πρέπει να λογοδοτεί στον λαό;

Πιστεύετε ότι όλοι πρέπει να λογοδοτούν προσωπικά για οποιαδήποτε εγκλήματα που διαπράττουν;
Εάν συμφωνείτε, παρακαλούμε να εκτυπώσετε το μήνυμα υποστήριξης του δικαστηρίου του κοινού νόμου, χρησιμοποιώντας αυτό το σύνδεσμο: Είμαι η CLC – Δανία, πάρετε ένα selfie με αυτό και στείλτε τη φωτογραφία στο info@commonlawcourt.com

Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε μαζί, προστατεύοντας τα δικαιώματά σας.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του, δεν είναι πια
αποδεκτό από τους ανθρώπους να υποφέρουν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ