Ön a KÖZÖS JOGSZABÁLYOK – MAGYARORSZÁG

Ön a KÖZÖS JOGOK

Állami igazságszolgáltatási rendszereink meghiúsítják az embereket, mert a közérdek előtti érdekeket védik, és már nem biztosítják a törvényes jogorvoslatot.

Mint férfiak és nők, elidegeníthetetlen jogunk van, hogy személyesen elszámolják a nép ellen elkövető bűncselekményeket.

Ennek megfelelően az emberek úgy döntöttek, hogy törvényes alternatívaként közös bíróságokat hívnak össze, hogy olyan törvényes jogorvoslatot nyújtsanak, amely megőrizte a közérdeket, és amelyeknek nem volt érdeke.

Igazságszolgáltatás, hogyan kellett volna dolgozni a Természeti Törvény alapján.

Skóciában az egyik ilyen közjogi bírósági ügyben három bírót hívtak fel, akik úgy tűnik, hogy válaszolnak azokra a vádakra, amelyekkel az emberek ellen bűncselekményeket követettek el. Nem válaszoltak, nem léptek be a biztosított előzetes közvetítési folyamatba, és nem fordultak elő a tárgyaláson. Ez a bűntudat hallgatólagos elismerése.

Most, hogy megzavarják az emberek akaratát, ezek a három bíró az államrendszerét arra használta, hogy két férfit célozzon meg, akik jogellenes fogva tartásukat, hibás vádjaikat és saját törvényszékükbe kényszerítik, ez pedig bosszankodó bántalmazás útján bosszút áll a folyamat.

Ezek a bírák azt állították, hogy az embereknek nincs joguk létrehozni saját bíróságaikat, ugyanakkor nulla bizonyítékot szolgáltatnak erre, nem akarják, hogy az emberek beavatkozzanak a monopóliumba, vagy tartsák őket elszámoltathatóságukkal az embereknek.

Gondolod, hogy a hatalom az embereknek van?

Úgy véli, hogy az államnak elszámoltathatónak kell lennie az embereknek?

Úgy véli, hogy mindenkinek személyesen kell elszámoltatnia a bűncselekményekért, amelyeket elkövetett?

Ha egyetért, kérjük, nyomtassa ki a közjogi bírósági támogatási üzenetet az alábbi link használatával: Én vagyok a CLC – MAGYARORSZÁG, vegye magával egy selfie-t, és küldje el e-mailben az info@commonlawcourt.com címre

Most itt az ideje, hogy együtt álljunk, megvédjük a jogait.

Mindenki felelősséggel tartozik viselkedéséért, már nem
elfogadható az emberek számára.

Mi vagyunk a KÖZÖS JOGOK