SUNTEȚI CURTEA JURIDICĂ – ROMÂNIA

Sunteți Curtea de drept comun

Sistemele noastre de justiție de stat nu reușesc oamenii, deoarece protejează interesele în interesul publicului, nu le mai oferă poporului un remediu legal.

În calitate de bărbați și femei, avem dreptul inalienabil de a menține pe cei care comit crime împotriva poporului, răspunzând personal.

În consecință, poporul a ales să convoace instanțe de drept comun, ca alternativă legală, să ofere o cale de atac legală care să păstreze interesul public și care nu avea niciun interes propriu.

Justiția cum a fost intenționată să funcționeze, bazată pe Legea naturală.

În Scoția, la unul dintre aceste cazuri de tribunal comun, trei judecători au fost chemați să pară să răspundă la acuzațiile că comit crime împotriva poporului. Ei nu au răspuns, nu au reușit să intre în procesul de mediere premergătoare procesului și nu s-au prezentat pentru audierea procesului. Aceasta este o admitere tacită a vinovăției.

Acum, pentru a frustra voința poporului, acești trei judecători au folosit sistemul lor de stat pentru a viza doi bărbați care au dus la detenția lor ilegală, acuzațiile eronate și să-i constrângă în propriile curți de stat, acest lucru pentru a se răzbuna exact pe ele printr-un abuz îngrozitor a procesului.

Acești judecători au susținut că oamenii nu au dreptul de a-și înființa propriile instanțe, oferind în același timp dovada zero, nu doresc ca oamenii să intervină în afacerea lor monopol sau să-i țină răspunzători față de oameni.

Credeți că autoritatea stă în fața poporului?

Credeți că statul ar trebui să fie responsabil față de popor?

Credeți că toată lumea ar trebui să fie trasă la răspundere personală pentru orice infracțiuni comise?

Dacă sunteți de acord, vă rugăm să imprimați mesajul instanței obișnuite de sprijin prin utilizarea acestui link: Eu sunt CLC – ROMANIA, luați o autoie cu ea și trimiteți poșta electronică la info@commonlawcourt.com

Acum este timpul să stați împreună, să vă protejați drepturile.

Toată lumea este responsabilă pentru comportamentul lor, nu mai este
acceptabil pentru ca oamenii să sufere.

Suntem instanța comună de drept